μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ (μέχρι 2kg)
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ


Mds - Kettlebell Μαντεμένιο 4kg Mds

Kettlebell Μαντεμένιο 4kg Mds
Κωδ. προϊόντος: 1183

7.60 €

Σε απόθεμα

Τα μεγέθη των kettlebells είναι :4, 8, 12, 16, 20, 24, 32, 40+ kg. Το πόσα κιλά είναι κατάλληλα για τον καθένα έχει να κάνει με τη φυσική του κατάσταση. Ο μέσος άνδρας μπορεί να αρχίσει με 16 και η γυναίκα με 6-8 κιλά. Πώς «δουλεύουν»; Τα kettlebells «δουλεύουν» με δύο τρόπους: χτίζουν δύναμη και αντοχή και προσφέρουν ευλυγισία και ισορροπία. Το κέντρο βάρους του kettlebell βρίσκεται στον κάθετο αντί στον οριζόντιο άξονα κίνησης και έξω από τη λαβή του. Τι σημαίνει αυτό; Για να καταφέρει ο ασκούμενος να κάνει μία κίνηση με αυτό, θα πρέπει να δραστηριοποιήσει περισσότερους μυς στο σώμα του για να την εκτελέσει σωστά, αλλά και για να κρατηθεί ο ίδιος σε ισορροπία. Βάρη πολλών... διαστάσεων! Τα kettlebells δεν μένουν μόνο στη διάσταση της άρσης βάρους. Μία ακόμη διαφορά τους είναι η αερόβια λειτουργία που προσφέρουν κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Σε προγράμματα όπου πρέπει να επιτευχθούν οι περισσότερες επαναλήψεις της άσκησης με ρυθμό και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, ενεργοποιείται η αερόβια λειτουργία. Έχουμε έτσι όλα τα οφέλη της αερόβιας άσκησης, όπως αύξηση αντοχής, αλλά και μείωση του λίπους. Ο αθλούμενος κυριολεκτικά «λιώνει» αν έχει περιττά κιλά.(τιμή ανά κιλό 2Ε).

ΤΑ  Kettle Bell είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο συμπεριλαμβανομένου του σώματος και της λαβής με εξαιρετικά έυκολο στο πιάσιμο και ασφαλές σε οποιαδήποτε άσκηση επιχειρήσετε.Ιδανικό για σύσφιξη,ανόρθωση,καύση λίπους,αύξηση του μεταβολισμού,αντοχής και γενικά βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος σας.Δύναμη και ευελιξία . 

 

Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies