μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ (μέχρι 2kg)
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το Service των προϊόντων πού εμπορεύεται.

  1.   To service παρέχεται δωρεάν (εντός εγγύησης) στο χώρο της αντιπροσωπείας.
  2.   Για εργασίες εντός εγγύησης : ανταλλακτικά & εργασία χωρίς επιβάρυνση πάντα στο χώρο της αντιπροσωπείας.
  3.  Για εργασίες στο χώρο του πελάτη και εντός και εκτός εγγύησης (Η επίσκεψη χρεώνεται βάσει τιμοκαταλόγου αντιπροσωπείας)
  4.   Για εργασίες εκτός εγγύησης: χρέωση ανταλλακτικών, εργασίας και επίσκεψης κατόπιν συνεννόησης.
  5.   Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας
  6.  Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη.
  7. Τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής προς το χώρο service-επισκευής από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την καλύτερη λειτουργία και παράταση ζωής των οργάνων γυμναστικής, σας συστήνουμε, να γίνεται ένας έλεγχος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται.

Ειδικότερα, για τους διαδρόμους γυμναστικής, προτείνουμε να γίνετε επισταμένος έλεγχος και συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανικών μερών των οργάνων γυμναστικής, από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας.

Η συντήρηση περιλαμβάνει τα εξής: Καθαρισμό μοτέρ, καθαρισμό πλαισίου κινητήρα/πλακέτας, καθαρισμό αισθητήρα, ρύθμιση ιμάντα μοτέρ, καθαρισμό δαπέδου (DECK), λίπανση μοτέρ κλίσης (γρασάρισμα), ρύθμιση τάπητα τρεξίματος και λίπανση, έλεγχος σε όλες τις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται.

Ο έλεγχος αυτός προτείνουμε να γίνετε, μία (1) φορά το χρόνο.
Από μια απλή οδηγία λειτουργίας, μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, μέχρι και επίσκεψη στο χώρο σας, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως  Σάββατο  09:00 – 14:00 μ.μ. στο τηλέφωνο: 2610-621341.

Για να δηλώσετε μια βλάβη ή για μία επισκευή, θα πρέπει να αναφέρεται το μοντέλο, το παραστατικό αγοράς (π.χ. απόδειξη καταστήματος), το serial number του μηχανήματος.

Για να παραγγείλετε κάποιο ανταλλακτικό ή να επισκευάσετε, θα πρέπει να αναφέρεται το μοντέλο, το παραστατικό αγοράς (π.χ. απόδειξη καταστήματος), το serial number του μηχανήματος, και τον κωδικό του ανταλλακτικού.


Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies