Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  
2610.621341

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Κάνουμε παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα.-Τα βαριά ογκώδη αντικείμενα (διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα, παγκοι-πολυοργανα, βάρη κτλ) αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών στήν εργοστασιακή τους συσκευασία..
-Δωρεάν αποστολή για επαρχία ισχύει σε όλες τις αστικές επαρχιακές πόλεις, για παραλαβή από τό εκάστοτε τοπικό πρακτορείο .(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΒΑΡΗ-ΔΙΣΚΟΙ-ΜΠΑΡΕΣ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΓΚΟ).
-Σε περίπτωση που η αποστολή είναι σε απομακρυσμένη περιοχή κ υπάρχει μεταφόρτωση θα υπάρχουν έξοδα αποστολής -χρεώσεις κατόπιν συνεννόησης. 
-Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση κατ'οίκον επικοινωνήστε μαζί μας για νας δώσουμε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
-Για την αποστολή με πρακτορείο μεταφορών ΔΕΝ γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

-Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντος 1-4 ημερών από εμάς η απο συνεργαζόμενη εταιρία-courier Acs μετά τήν ημέρα παραγγελίας. 
-Εφ.όσον τό βάρος ξεπερνά τά 15 κιλά θά έρθουμε σέ επαφή μαζί σας.Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας γιά παραλαβή-παράδοση. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

-Τα περισσότερα προϊόντα μικρού βάρους ή όγκου αποστέλλονται εντος 1-4 ημερών από εμάς η απο συνεργαζόμενη εταιρία-courier Acs μετά τήν ημέρα παραγγελίας. 
-Εφ όσον τό βάρος δέν ξεπερνά τά 2 κιλά καί ογκομετρικά ισχύει τό ίδιο.
-Για αγορές άνω των 79€ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΆΝ μέχρι 2 κιλά αφορά δέματα μικρού όγκου καί βάρους καί ή παράδοση ισχύει πανελλαδικά μέχρι έδρα μή δυσπρόσιτου σημείου...Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας γιά παραλαβή-παράδοση.
-Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 5 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ.


Παραλαβή από το κατάστημά μας

Τα προϊόντα με την ένδειξη ότι βρίσκονται σε απόθεμα είναι δυνατή η παραλαβή τους από το κατάστημα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. 
 Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies