Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  
2610.621341

 ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΦΙΣΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ..

Τό Olympian spirit εγγυάται για τα προϊόντα του.

Εάν ένα προϊόν που αγοράσατε δεν είναι όπως περιγράφεται (εικόνες και κείμενο) στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στον κατάλογό μας, μπορείτε να το επιστρέψετε.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μόνο για αντικατάσταση ή ανταλλαγή με κάποιο άλλο. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική αχρησιμοποίητη κατάσταση του, εκτός και αν πρόκειται για κατασκευαστικό ελάττωμα ή αστοχία υλικού.Θα πρέπει να επιστρέψεται το δέμα με το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@olympianspirit.gr ή καλέστε μας στο 2610 621341.

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα σας μια υπογεγραμμένη επιστολή, αναφέροντας το λόγο της επιστροφής του προϊόντος καθώς και την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο.

Η αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πρέπει να γίνει με συστημένο ταχυδρομείο ή courier με δική σας επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής. Εφόσον το τεχνικό τμήμα μας αποφανθεί ότι το προϊόν χρήζει πράγματι αντικατάστασης, θα σας επιστρέψουμε το κόστος των εξόδων αποστολής. Πριν προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή των προϊόντων που θα αγοράσετε. Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής δεν επιστρέφουμε χρήματα.

Σας προτείνουμε να φυλάτε πάντα την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.


Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies