Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  
2610.621341

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία ελληνική εταιρία που έχει έδρα στήν Πάτρα σε ένα φυσικό χώρο 230 τμ.  Τό Olympian spirit ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του τον Μάρτιο του 1990 όταν το πρώτο κατάστημα  άνοιξε τις πύλες του στήν Πάτρα.

Η εμπειρία μας στο Fitness έιναι ήδη μεγάλη πλέον,έχουμε οργανώσει ένα αποτελεσματικό τμήμα Service πού λύνει γρήγορα και οικονομικά οποιοδήποτε τεχνικό θέμα που σπανίως θα παρουσιαστεί στα είδη μας.

Παρέχουμε service ακόμα και για προϊόντα όπου δεν τα αντιπροσωπεύουμε οι ίδιοι, χρεώνοντας μάλιστα γι’ αυτά βάση των τιμών που χρεώνουμε και για τα είδη δικιάς μας αντιπροσώπευσης.


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

  • Να παραμείνουμε πάντα καινοτόμοι σε ότι κι αν κάνουμε, προσφέροντας λύσεις που πάνω απ’ όλα ικανοποιούν τους πελάτες μας. Βασική μας αρχή είναι: «Η πώληση που δεν ωφελεί τον πελάτη, βλάπτει όχι μόνο τον ίδιον, αλλά και το OLYMPIAN SPIRIT».
  • Να παραμείνουμε πάντα προσιτοί στις τιμές μας και να είμαστε πάντα πρώτοι στην αναλογία Ποιότητα προς Τιμή. Η υπεροχή μας στο θέμα της ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, μας ανέδειξαν ως τό Νο 1 κατάστημα Fitness στη Πόλη μας εδώ και αρκετά χρόνια, θέση στην οποία και διατηρούμε έως και σήμερα.


Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, μειώνοντας τις τιμές μας και παρουσιάζοντας συχνότερα μοναδικές προσφορές σε αρκετά από τα είδη μας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι, να βοηθήσουμε με όση δύναμη διαθέτουμε, στο να γυμνάζονται κάποια στιγμή περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας. Βλέπουμε την γυμναστική σαν μία βασική ανάγκη και όχι σαν πολυτέλεια.

Πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά, θεραπεύονται ή έστω βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση. Πολλές φορές, ακόμα και ένα μικρό αξεσουάρ γυμναστικής που κοστίζει ελάχιστα χρήματα, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας. Αρκεί να γίνει σωστά η επιλογή του, και να δοθούν σωστές  οδηγίες χρήσης του από Εξειδικευμένους Συμβούλους Άσκησης που θα συναντήσετε στο OLYMPIAN SPIRIT.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Κατά τα προηγούμενα χρόνια ο στόχος μας ήταν να επεκταθούμε σε κάθε τι που έχει να κανει με τον αθλητικό εξοπλισμό. Σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε δυναμώνοντας χρόνο με τον χρόνο, μέσα από τις δικές σας επιλογές, και τη στήριξη που μας προσφέρατε. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

 

  • Εάν ο καταναλωτής ενδιαφέρεται για ένα προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να κάνουμε προσφορά και να το παραγγείλουμε για αυτόν.

 


Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies