Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  
2610.621341


NordicTrack - Διάδρομος γυμναστικής S-30 (12 άτοκες δόσεις) NordicTrack

Διάδρομος γυμναστικής S-30 (12 άτοκες δόσεις) NordicTrack

Κωδ. προϊόντος: 3732
Κωδ. προμηθευτή: 04-436-035

1,499.00 €

2,000.00 €

Σε απόθεμα

Ο διάδρομος τρεξίματος Nordictrack S-30 σχεδιάστηκε για ατέλειωτες προπονήσεις.

Διαθέτει:

 • Κινητήρα 3.0 ZCH Mach Z ™ , ο οποίος διατηρεί χαμηλή θερμοκρασία και είναι αθόρυβος, ακόμη και όταν λειτουργεί σε μεγάλη ταχύτητα.
 • Λειτουργία 10% Quick Incline ™, η οποία μιμείται τις αλλαγές στην κλίση του πραγματικού εδάφους και βοηθά να μεγιστοποιήσετε το κάψιμο θερμίδων σε λιγότερο χρόνο.
 • Ρυθμιζόμενο Cushioning RunnersFlex™ : μειώστε την καταπόνηση έως και 28%.
 • Όθόνη S30 LED για παρακολούθηση της ταχύτητας, της απόστασης, των θερμίδων, του χρόνου, του ρυθμού, των watts και τον καρδιακό παλμό.
 • Σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου SpaceSaver® με σύστημα υποβοήθησης EasyLift ™ Assist για εύκολη αναδίπλωση και αποθήκευση
 • Δυνατότητα σύνδεσης με το Ifit coach για απεριόριστες full HD προπονήσεις από τους καλύτερους personal trainers σε διαδρομές σε όλο τον κόσμο.
  • Μοτέρ: 3.00 Chp Drive System
  • Ρύθμιση ταχύτητας: 0 - 22 km/h one touch speed control
  • Ρύθμιση κλισης: 0 - 10% one touch incline control
  • Επιφάνεια τρεξίματος: 51 X 152 Cm
  • Αντικραδασμικό σύστημα: Ρυθμιζόμενο Cushioning RunnersFlex™ 
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 135 Kg
  • Προγράμματα προπόνησης: 20
  • Σύστημα εξοικονόμησης χώρου SpaceSaver® Design και σύστημα υποβοήθησης EasyLift ™ Assist για εύκολη αναδίπλωση
  • Ροδάκια μεταφοράς: Ναι
  • Ελάχιστο ύψος κλίσης: 19 cm
  • Μέγιστο ύψος κλίσης: 32 cm
  • Διαστάσεις όταν στηθεί: 202 X 91 X 157 cm
  • Διαστάσεις σε αναδίπλωση: 104 X 91 X 182 cm
  • Βάρος προϊόντος: 84 kg
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 211 x 82 X 29 cm
  • Βάρος συσκευασίας: 104 kg
  • Πιστοποιήσεις: CE-ROHS-EN957

  Computer Προπόνησης

  • Οθόνη: LCD 5" backlite
  • Ενδείξεις: Χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, κλίση, θερμίδες, καρδιακός ρυθμός
  • Μέτρηση καρδιακού παλμού με αισθητήρες παλάμης: EKG Dual-Grip 
  • iFit®enabled μέσω Bluetooth Smart για χρήση του iFit App στο tablet (Η συνδρομή iFit πωλείται ξεχωριστά)
  • Ενσωματωμένη βάση για tablet
  • Audio: ηχεία συμβατά με ipod μέσω bluetooth (2 - 2" speakers).
  • Εγγύηση: 2 έτη, ειδικά στο μοτέρ: 5 έτη & στο πλαίσιο: 12 έτη
  nordictrack-diadromos-console-computer

  ΚΟΝΣΟΛΑ

  Διαθέτει: Touch Control ™ με το πάτημα ενός κουμπιού ο διάδρομος ρυθμίζει άμεσα την κλίση, Οθόνη 5" οπίσθιου φωτισμού με στήριγμα για touch pad (δεν περιλαμβάνεται), Personal training μέσω της iFit APP (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά), Μέτρηση καρδιακών παλμών με αισθητήρες ή ζώνη στήθους (πωλείται ξεχωριστά).

  nordictrack-diadromos-s30-ifit

  ΣΥΝΔΡΟΜΗ iFIT APP

  Ενεργοποιώντας τη συνδρομή σας στην εφαρμογή iFIT (πωλείται ξεχωριστά), αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 προκαθορισμένα προγράμματα εκπαίδευσης ενώ μπορείτε να τρέξετε σε όλο τον κόσμο. Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης, λάβετε αυτόματες συμβουλές και διαχειριστείτε το προφίλ σας online.

  nordictrack-diadromos-s30-ifit

  FLEX SELECT ™

  Το αντικραδασμικό σύστημα Flex Select σας δίνει την επιλογή να ρυθμίσετε το επίπεδο απορρόφησης κραδασμών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Έτσι μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το είδος του δρόμου που τρέχετε στην εικονική εφαρμογή iFIT ή να έχετε τη μέγιστη απορρόφηση για περισσότερη άνεση!

  nordictrack-diadromos-s30-incline

  ΚΛΙΣΗ

  Με το επαναστατικό σύστημα Touch Incline Control, η κλίση αυξάνεται ή μειώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα του διαδρόμου. Με αυτό τον τρόπο η άσκηση γίνεται πιο δύσκολή ή πιο εύκολη. Όσο περισσότερο αυξάνεται η κλίση, τόσο πιο γρήγορα αυξάνεται ο καρδιακός σας ρυθμός, μειώνοντας έτσι την επίδραση σε γόνατα και αστραγάλους. Ο NordicTrack S 30 έχει μέγιστη κλίση 10%.

  nordictrack-ifit-diadromoi-treximatos

  SPACE SAVER TECHNOLOGY 

  Ο διάδρομος NordicTrack S 30 είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία Space Saver. Με πολύ εύκολο και βολικό τρόπο, μπορείτε να τον αναδιπλώσετε για αποθήκευση και μεταφορά εντός του χώρου σας.

  nordictrack-diadromos-s30-motor

  ΜΟΤΕΡ

  Το μοτέρ του NordicTrack S 30 διαθέτει έξυπνη λειτουργία προστασίας από την υπερθέρμανση που αυξάνει όσο επιταχύνεται η κίνηση του ιμάντα τρεξίματος. 

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1-TOUCH SPEED CONTROL™  0-22km/h

  Γρήγορος έλεγχος που ρυθμίζει άμεσα την ταχύτητά σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Για να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στην απόδοσή σας.

  ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ SPACE SAVER

  Ειδικό σύστημα που κάνει την αναδίπλωση και το άνοιγμα του διαδρόμου παιχνίδι. Εξοικονομήστε χώρο μετά από κάθε προπόνηση και αποθηκεύστε βολικά το διάδρομο.

  ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FLEX SELECT 

  Για τέλεια ισορροπία στην κίνηση, με άνεση και προστασία των αρθρώσεων κατά την προπόνηση, εμπιστευτείτε το μοναδικό αντικραδασμικό σύστημα Flex Select

  1-TOUCH INCLINE CONTROL™ 0-10%

  Ρυθμίστε άμεσα την κλίση του τάπητα με μία μόνο κίνηση. Η κλίση μειώνει την καταπόνηση των αρθρώσεων και σας βοηθά να διαφοροποιήσετε τις προπονήσεις σας.

  ΟΘΟΝΗ 5" BACKLIT 

  Μεγάλη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό. Ενημερώνεστε με ευκολία για τις τιμές της άσκησης: ταχύτητα, κλίση, απόσταση, καρδιακό ρυθμό, χρόνο και θερμίδες. Εξοπλισμένη με τεχνολογία iFit.

  ΜΟΤΕΡ 3hp

  Πανίσχυρο μοτέρ, με μειωμένα επίπεδα θορύβου χάρη στο εσωτερικό σύστημα ψύξης του. 

  ΣΥΝΔΡΟΜΗ iFIT

  Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 προκαθορισμένα προγράμματα εκπαίδευσης και προπονηθείτε σε όλο τον κόσμο μέσω των συμβουλών προπόνησης και των εικονικών διαδρομών που θα βρείτε στην εφαρμογή iFit (διατίθεται με συνδρομή μέσω της εφαρμογής iFIT).

   

  ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 152x51cm

  Ο τάπητας είναι σχεδιασμένος για να σας επιτρέπει φυσική κίνηση με μεγαλύτερα βήματα, για περπάτημα ή τρέξιμο.

  ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ MP3

  Τα ενσωματωμένα ηχεία Intermix Acoustics 3.0 Sound, σας επιτρέπουν να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

  ΣΤΗΡΙΓΜΑ TABLET

  Στηρίξτε το tablet σας στην ειδική θέση της κονσόλας για περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας κατά την προπόνηση (δεν περιλαμβάνεται το tablet).

  ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ

  Το σύστημα EKG έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τους καρδιακούς σας παλμούς απλώς αγγίζοντας με τα χέρια σας τους αισθητήρες που βρίσκονται στις πλευρικές χειρολαβές. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στη μέτρηση, μπορείτε να προμηθευτείτε την ασύρματη ζώνη στήθους με Bluetooth.

  Η NORDICTRACK εγγυάται την καλή λειτουργία για το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής NORDICTRACK για το χρονικό διάστημα 2 ετών, 5 στο μοτέρ και 12 ετών στο πλαίσιο . Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς από εξουσιοδοτημένο κατάστημα (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Σας συνιστούμε το παραστατικό αγοράς να το φυλάξετε μαζί με τους όρους της εγγύησης. Η διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται για οποιονδήποτε λόγο.

  Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία. Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη.

  όργανα γυμναστικής nordictrack 2 χρόνια εγγύηση

   

Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies