espa
Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
olympianspirit phone
  
2610.621341

Λάστιχα Ενδυνάμωσης Υπάρχουν 128 προιόντα.

Τα λάστιχα γυμναστικής σε tube ή band με την ελαστική τους αντίσταση γυμνάζουν τόσο το πάνω όσο και στο κάτω μέρος του σώματος. Είναι μικρά και ελαφριά αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Η ένταση της άσκησης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον εξοπλισμό.Τα λάστιχα επιτρέπουν την εκτέλεση μεγάλου αριθμού ασκήσεων που βοηθούν στην αύξηση δύναμης, μυϊκής μάζας και στο κάψιμο λίπους. Εκτός απο απαραίητο βηοήθημα για όσους βρίσκονταν σε στάδιο αποκατάστασης τραυματισμού, χρησιμοποιούνται πλέον σε όλα τα γυμναστήρια από ασκούμενους και personal trainers.

Τα λάστιχα έχουν αρκετές ομοιότητες με τα ελεύθερα βάρη (μπάρες, αλτήρες) καθώς αποτελούν και τα δύο μεθόδους προπόνησης με αντίσταση, επιτρέπουν μεγάλο εύρος κίνησης στις ασκήσεις και παρέχουν προοδευτική αντίσταση που είναι καθοριστικές ιδιότητες για μια αποτελεσματική προπόνηση αντιστάσεων. Εξίσου με τα ελεύθερα βάρη είναι αποτελεσματικά σην αύξηση δύναμης, μυϊκής μάζας, αλλά και το κάψιμο λίπους. Είναι ιδανικά για εκγύμναση εξειδικευμένων μυϊκών ομάδων επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, αλλά και αθλητική προπόνηση. «Σκληρά» με τους μύες, μαλακά με τις αρθρώσεις καθώς η αντίστασή τους είναι πολύ πιο ανώδυνη για τις αρθρώσεις σε σχέση με τα ελεύθερα βάρη, μιας και επικεντρώνονται αποκλειστικά στους μύες.
address iconΑγίου Ανδρέου 149 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
phone icon2610 621341    

SOCIAL MEDIA

facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies