espa
Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
olympianspirit phone
  
2610.621341

βαράκια χεριών καί ποδιών Υπάρχουν 37 προιόντα.

Η γυμναστική με βαράκια είναι η κλασική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση και τόνωση της μυϊκής μάζας. Η άποψη ότι η ενασχόληση με τα βάρη θα οδηγήσει τους μύες να αποκτήσουν τεράστιο όγκο είναι μύθος. Αντίθετα η αύξηση της μυϊκής μάζας είναι ο καλύτερος τρόπος να μειωθεί το σωματικό λίπος.
Ένα σωστό πρόγραμμα εκγύμνασης με βαράκια και εξατομικευμένες ασκήσεις έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του βασικού μεταβολικού ρυθμού. Αυτό σημαίνει ότι και σε περίοδο ανάπαυσης το σώμα σας θα καίει περισσότερες θερμίδες.
Οι ασκήσεις με βαράκια σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ικανότητα ελέγχου της σωστής στάσης, αλλά και της ισορροπίας στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ένα από τα μακροπρόθεσμα οφέλη των ασκήσεων, ειδικά για γυναίκες, είναι η αύξηση της οστικής πυκνότητας και η καταπολέμηση της οστεοπόρωσης.Η άσκηση με βαράκια δυναμώνει και τονώνει τους μύες ενώ μειώνει το σωματικό λίπος.
Μπορείτε να επιλέξετε βαράκια σε βινύλιο, πλαστικό, χρώμιο, neoprene απο 1kg εως 10kg σε διάφορα χρώματα.Βαράκια καρπού που κλείνουν με αυτοκόλλητο και κάνουν την άσκησή σας πιο δυναμική. Χρησιμοποιήστε τα ενώ τρέχετε στο διάδρομο ή κάνετε στεπ αλλά και για ασκήσεις ενδυνάμωσης των χεριών. Σε διάφορα μεγέθη και ποιότητες για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.Βαράκια ποδιών για ασκήσεις αποκατάστασης απο τραυματισμούς ή για ασκήσειςενδυνάμωσης.Βρείτε τα εδώ σε διάφορους τύπους, ποιότητες και τιμές. Ρυθμιζόμενα ή συμπαγή, γεμισμένα με άμμο ή σίδερο ,απο μαλακό υλικό ή πλαστική επένδυση.
Βάρη Άκρων Nylon 2x4,00Kg
Αναμένεται
address iconΑγίου Ανδρέου 149 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
phone icon2610 621341    

SOCIAL MEDIA

facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies