μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ


Mds - Κρίκοι με Ιμάντες Γυμναστικής CrossFit Mds

Κρίκοι με Ιμάντες Γυμναστικής CrossFit Mds

Κωδ. προϊόντος: 770

Προσφορά!
33.50 €

43.50 €

Σε απόθεμα

 

Σετ απο δύο (2) ξύλινους κρίκους γυμναστικής με ιμάντες.

Συνδυάζουν τους κρίκους με την κλασσική προπόνηση με ιμάντες και είναι απαραίτητος εξοπλισμός για προπόνηση CrossFit. Οι ιμάντες καταλήγουν σε θηλιά για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση με στήριξη απο ένα σταθερό σημείο μέσα ή έξω από το σπίτι. Δημιουργήστε το δικό σας μινι γυμναστήριο με ελάχιστο χώρο και το χαμηλότερο κόστος.

Επιλέγοντας μόνο ένα σταθερό σημείο μέσα ή έξω από το σπίτι μας και προσαρμόζοντας τους ειδικούς κρίκους στους ιμάντες δημιουργούμε ένα εξαιρετικό γυμναστήριο με το μικρότερο δυνατό χώρο και το χαμηλότερο κόστος.Κρίκοι ενόργανης - crossfit κατασκευασμένοι απο υψηλής ποιότητας ξύλου για ασφαλέστερη άσκηση χωρίς να γλιστρούν.

Στους κρίκους εκτελούνται ασκήσεις  από τρεις μεγάλες  ομάδες, δηλαδή ασκήσεις αιώρησης, στάσης και δύναμης. Έχουν αρκετή ομοιότητα μ’ αυτές που εκτελούνται στο μονόζυγο, απαιτούν όμως ιδιαίτερες δυνατότητες, διότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η μεγάλη αστάθεια του οργάνου.

  • Ιμάντες: 2 τεμ x 4,40 m
  • Διάμετρος: Φ24cm
  • Υλικό: Υψηλής ποιότητας ξύλο
  • Κρίκοι: 2 τεμ
  • Συσκευασία: Λευκό κουτί 
Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies