μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ρωτήστε μας για καλύτερη τιμή


UNIVERSAL NUTRITION - 100% Beef Aminos 200 tabs Universal

100% Beef Aminos 200 tabs Universal
Κωδ. προϊόντος: 1783

17.00 €

Σε απόθεμα

Το 100% Beef Aminos είναι ένα μείγμα υψηλής δραστικότητας με ανώτερης ποιότητας αμινοξέα βοείου κρέατος που προέρχονται από απομονωμένη πρωτεΐνη βόειου κρέατος υψηλής ποιότητας, συμπύκνωμα αλβουμίνης βοείου κρέατος και συκώτι από βόειο κρέας Αργεντινής. Κάθε δισκίο περιέχει ένα πλήρες φάσμα υψηλής συγκέντρωσης αμινοξέων, καθώς και πολλά άλλα αναγκαία και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Κάθε δόση παρέχει μια διαφορετική πηγή αμινοξέων που προέρχονται αποκλειστικά από πηγές βοείου κρέατος υψηλής ποιότητας. Όταν το 100% Beef Aminos λαμβάνεται πριν από κάθε γεύμα, αυξάνει σημαντικά την καθημερινή πρόσληψη αμινοξέων. Το 100% Beef Aminos αξιοποιεί τις δυνατότητες του βοείου κρέατος, και με τη σειρά του παρέχει ιδανική υποστήριξη για την προσθήκη μυϊκής μάζας στο σώμα. Το 100% Beef Aminos είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήθούν όλα τα πλεονεκτήματα του βοείου κρέατος, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις λόγω κάποιων μειονεκτημάτων του, όπως η υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος.

  • Οδηγίες Χρήσης
    Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 2 ταμπλέτες με κάθε γεύμα για να βοηθήσει να αυξήσει την περιεκτικότητα σε αμινοξέα του γεύματος ήλάβετε τα μεταξύ των γευμάτων για να παρέχει μια σταθερή ροή της ποιότητας των αμινοξέων στο σώμα σας. Η ημερήσια πρόσληψη μπορεί να αυξηθεί σταδιακά σε 4 ή 6 δισκία ανά συνεδρίαση.

Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies