μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ρωτήστε μας για καλύτερη τιμή


BioTech Usa - Beef Amino 120 tabs BioTech

Beef Amino 120 tabs BioTech
Κωδ. προϊόντος: 1684

Προσφορά!
17.90 €

20.80 €

Σε απόθεμα

Η κάθε ταμπλέτα Beef Amino περιέχει συνολικά 19 ουσιώδη και μη ουσιώδη αμινοξέα. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών αλλά και του μυϊκού ιστού. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην φυσιολογική ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και οστών.
Λόγω του περιεχόμενου των  αμινοξέων με πρωτεϊνες βοείου κρέατος, οι ταμπλέτες Beef Amino περιέχουν υψηλή δόση απο φυσικά BCAAs και γλουταμίνη. Δεδομένου ότι αυτά τα συστατικά έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και υδατάνθρακες, το Beef Amino είναι μια εξαιρετική επιλογή, για γράμμωση μυών.
Το Beef Amino δεν έχει  λακτόζη, και κατά συνέπεια αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους έχουν ευαισθησία σε αυτή.

 Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το Beef Amino αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά.

  • Οδηγίες Χρήσης
    Πάρτε μία δόση δύο φορές την ημέρα, μεταξύ των γευμάτων. Στις ημέρες προπόνησης, πάρτε την δεύτερη δόση 15 λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης. Δοσολογία: εξαρτάται απο το σωματικό βάρος. Σε 1 δόση: Για βάρος σώματος κάτω των 100 kg: 3 ταμπλέτες Για βάρος σώματος άνω των 100 kg: 4 ταμπλέτες

Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies