μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 79 Ευρώ
*βλέπε τρόπους αποστολής
  2610.621341
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ


Mds - Λάστιχο Αντίστασης με Ζώνη Μέσης 082 Mds

Λάστιχο Αντίστασης με Ζώνη Μέσης 082 Mds
Κωδ. προϊόντος: 1494

Προσφορά!
49.90 €

74.90 €

Σε απόθεμα

 Λάστιχο Αντίστασης

 • Το Λάστιχο Αντίστασης είναι ίσως το πιο ευέλικτο προϊόν, σχεδιασμένο για να επικεντρωθεί στην ταχύτητα ή σε προπονήσεις μέγιστης ταχύτητας.

  Ξεκινώντας την προπόνηση, δύο αθλητές φορούν την ζώνη μέσης (ένας αθλητής και ένας προπονητής ή άλλος αθλητής) και συνδέονται μέσω τουΛαστίχου Αντίστασης.

  Οι ασκήσεις που μπορούν να εκτελέσουν ποικίλουν όπως π.χ.: τυχαία εναλλαγή στροφών, οπισθοχωρήσεις, εκρηκτικά σπριντ, τρέξιμο & άλλες ποικίλες αθλητικές ασκήσεις.

  Κατά την διάρκεια των ασκήσεων η λειτουργία του Λαστίχου Αντίστασης χρησιμοποιεί την ταχύτητα και το βάρος των ατόμων, παρέχει μια προοδευτική αντίσταση για τους αθλητές, καθώς ο προπορευόμενος αθλητής τρέχει μπροστά από τον άλλο, μέχρι να επιτευχθεί σχεδόν η μέγιστη αντίσταση.

  Σε αυτό το σημείο, ο αθλητής σέρνει προς τα εμπρός, σε μια έκρηξη ταχύτητας, καθώς εναλλάσσονται μεταξύ τους σε διαδοχικά σπριντ δύναμης βελτιώνοντας την αντοχής τους.

  To Λάστιχο Αντίστασης είναι κατάλληλο για κάθε αθλητή ή επαγγελματία αθλητή όπως, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, δρομείς, CrossFit κ.α.

  Το σετ περιλαμβάνει δύο χειρολαβές,δύο δέστρες,δύο ζώνες μέσης και δύο λάστιχα αντίστασης μήκους 1,30 μέτρων.

Γούναρη 13 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
2610 621341    
SOCIAL MEDIA
facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies