espa
Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
olympianspirit phone
  
2610.621341

ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ Υπάρχουν 25 προιόντα.

Τα τραπέζια πινγκ-πονγκ δε χρησιμοποιούνται μόνο στα σχολεία και στα γυμναστήρια. Γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σαν χόμπι και τρόπος διασκέδασης. Στον κήπο, στη βεράντα ή την ταράτσα, το πινκγ πονγκ προσφέρει διασκέδαση, κρατά σε φόρμα και είναι ιδανικό για τον καθένα. Η ποιότητα των τραπεζιών προσφέρει εξαιρετική απόλαυση στο παιχνιδιού, διασκέδαση και ασφάλεια.

Γενικά τα τραπέζια χωρίζονται σε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ο οδηγός μας για τα τραπέζια σας βοηθά να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Αδιάβροχα/μη αδιάβροχα τραπέζια: ένα τραπέζι εσωτερικού χώρου δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται έξω, ακόμα και όταν ο καιρός είναι καλός, αφού το ταμπλό μπορεί να απορροφήσει υγρασία και να φουσκώσει. Επίσης οι επικαλύψεις των τραπεζιών εσωτερικού χώρου δεν έχουν προστασία απο τις ακτίνες UV όπως τα εξωτερικού χώρου και τα χρώματά τους μπορεί να ξεθωριάσουν. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιείτε το τραπέζι και σε εξωτερικό χώρο, συνίσταται να αγοράσετε ένα με αδιάβροχη προστασία.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού/ Πάχος τραπεζιού: τα χαρακτηριστικά του τραπεζιού καθορίζουν την ποιότητα της αναπήδησης της μπάλας. Όσο σκληρότερο και παχύτερο είναι το τραπέζι, τόσο πιο απαλά και ψηλά θα πηγαίνει η μπάλα. Για τα τραπέζια εσωτερικού χώρου το πάζος κυμαίνεται μεταξύ 16 και 25mm. Εμείς προτίνουμε ένα πάχος τουλάχιστον 19mm για προσωπική χρήση, ενώ για πιο απαιτητικούς παίκτες ένα πάχος της τάξης των 22mm και πάνω έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αντοχή και χρήση από παιδιά: αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν παιδιά το τραπέζι, προτίνουμε ένα με καλή αντοχή, σταθερό και εύκολο στη χρήση.

Χρώμα: Στα αθλήματα το μπλε χρώμα κυριαρχεί όλο και περισσότερο, αφού η μπάλα διακρίνεται πολύ πιο εύκολα.
address iconΑγίου Ανδρέου 149 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
phone icon2610 621341    

SOCIAL MEDIA

facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies