espa
Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές - παραδόσεις.
Ειδικές τιμές στα μεταφορικά έως 15kg για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
olympianspirit phone
  
2610.621341

Ελλειπτικά-Μηχανήματα Υπάρχουν 34 προιόντα.

Τα Ελλειπτικά μηχανήματα προσφέρουν αερόβια καρδιαγγειακή άσκηση πανομοιότυπη με το περπάτημα ή το τρέξιμο, χωρίς να επιβαρύνετε της αρθρώσεις σας!.
Σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα, μπορείτε να μετακινήσετε τα πόδια σας σε μια ελλειπτική κίνηση, χωρίς ποτέ να σηκώνετε αυτά από τα πετάλια. Ελλειπτικά έρχονται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες, αλλά τα οφέλη της γυμναστικής που προσφέρουν παραμένουν ίδια και διαφέρουν ανάλογα με τον διασκελισμό κάθε ελλειπτικού δηλαδή πόσο μεγάλο θα είναι το μήκος του βήματος. Τα περισσότερα ελλειπτικά, προσφέρουν ρυθμιζόμενη ένταση-αντίσταση μαγνητική, μηχανική και ηλεκτρομαγνητική αντίσταση. Σε κάποια μοντέλα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ρυθμίσετε την απόσταση των πεντάλ προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Προτιμήστε τα ελλειπτικά με μαγνητική αντίσταση και για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε ελλειπτικό με ηλεκτρομαγνητική αντίσταση, για εξασφαλίσετε σωστή και ομαλή ροή. Σημαντικό ρόλο παίζει και το βάρος του τροχού καθώς επίσης και το μήκος του διασκελισμού.
address iconΑγίου Ανδρέου 149 - ΤΚ 262 21, Πάτρα
phone icon2610 621341    

SOCIAL MEDIA

facebook   youtube    linkedin

Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Μάθε περισσότερα για την Πολιτική Cookies